fbpx

KUUKALENTERI VKO 25

20.-26.6.22

Vaihdetaas taas postauskuvien väriä, sillä tällä viikolla aurinko siirtyy Ravun vesielementtiin! Tässä ajassa on myös Kesäpäivänseisaus eli meillä on tiistaina vuoden pisin päivä! Tähän liittyy myös muutakin ja siitä lisää huomisessa postauksessa.

Tähän viikkoon kuitenkin lähdetään kuun kulkiessa vielä Kalojen utuisissa energioissa. Keho ja mieli reagoi hyvin herkästi. Ja silti voi tuntua aika unelmoivalle olo. Ajatukset vain tulevat ja menevät, mutta saatko mistään kiinni. Sinne ne lähtevät harhailemaan, eikä se oikeastaan haittaa yhtään mitään. Ainakaan lomalaisia. Onkin mitä parhainta aikaa antaa tilaa unelmille ja rakkauden energioille. Karmalliset asiat voivat sinua muistutella ja niitä kannattaa katsoa hiljentymällä niiden äärelle. Shoppailemassakin voit olla herkästi vietävissä, joten muista tämä! Kuuntele musiikkia, rentoudu laineiden liplattelua kuuntelemalla. Unesikin kertovat omaa tarinaansa. Nuku hyvät unet, sillä moni on huomannut miten nuutunut olo voi olla jos et ole saanut riittävästi unta. Vaikka Mars Oinaassa voikin tässä kohtaa helpottaa tuomalla sitä tarvitsemaasi lisäbuustia. Muista, sinä riität! Hemmottele itseäsi ja mene ihmeessä jalkahoitoon tai hierontaan! ps. Muista kastella nyt viimeistään kukkaset. Pese myös pyykkiä, saat ihanan puhdasta siitä.

Seuraavat postaus siis jo huomenna tiistaina. Sinne onkin nousemassa mielenkiintoiset energiat! Torstaina sitten Juhannuksen kuupostaus. Jos sinua kiinnostaa jo nyt kurkata viikon kuuenergioihin, niin käy mun youtube-kanavalla Kuujuttuja ja astrologiaa kuuntelemassa: https://youtu.be/b7yoAM0QM9Q

error: Content is protected !!