fbpx

KUUKALENTERI VKO 28

18.-24.7.22

Uusi viikko ja uudet kujeet! Jälleen vaihtuu kalenterin väri, koska meillä alkaa tällä viikolla Leijonakausi. Aurinko siirtyy Leijonan tulielementtiin myöhään perjantai-iltana. Paljon Onnea kaikille Leijonille!

Vielä pari viikkoa jatketaan tällälailla kevennetysti näiden päivitysten kanssa. Elokuussa sitten palataan aikaisempaan rytmiin. Miten sinun kesäsi on muuten mennyt? Mitä huomioita olet tehnyt kuun, auringon tai muiden planeettojen muuttaessa merkkiä tai aspektia. Miten sinä sinä olet kokenut nämä energiat?

Olisiko sinulla ehdottaa jotakin tiettyä mitä haluaisit lukea tai kenties opiskella syksyllä minun kanssa? Mikä sinua kiinnostaa? Joitakin ideoita on tässä muuttolaatikoita tyhjennellessä noussut, mutta mielelläni kuulisin sinun toiveitasi!

Tähän viikkoon kuitenkin pääsemme vielä kuun kulkiessa Kalojen herkässä vesimerkissä. Aamu voi tuntua hyvin hitaalta ja uneliaalta. Miten tärkeää onkaan saada kunnon unet nyt kun vielä olemme laskevan kuun energioissa. Voi muuten tuntua aika ankealta nousta. Iltapäivästä kuu siirtyy kuitenkin tuliseen Oinaaseen tuomaan pontta tähänkin viikkoon. Päänsäryt vaivaat monia. Venus, meidän rakkauden planeetta siirtyy tänään Ravun vesimerkkiin tuomaan herkkyyttä ja rakkauden tuulahduksia hyvinkin vahvasti. Koti ja läheisyys sekä kumppanuus ovat tärkeitä tänä aikana. Ehkäpä Venus saakin Kuun Oinaassa nyt hiukan rauhoittumaan ja tekemään asioita hutiloimatta. Varo myös niitä pikku haavereita mitä tekevälle voi sattua.

Tiistaina kuu kulkee vielä Oinaassa Merkuriuksen siirtyessä Leijonan tulielementtiin. Nämä yhdessä voi tuoda kyllä aikamoista ilotulistusta mielensopukoihin. Miten sinä voisit tämän energian hallita ja ottaa kaikista inspiraatiosta kaiken hyödyn irti ilman että ärsytyskynnys nousee? Luovuus ja motivaatio sekä innostuminen ovat nyt tämän ajan juttuja. Kuinkahan moni saa inspiksen tehdä kotona muutoksia tai taiteen saralla tulee upeita luomuksia? Inspiroituen milloin mistäkin. Auringon hakiessa tasapainoa Pluton muuttavan ja syvissä vesissä kulkevan energian kanssa tässä on mahdollisuus suuntaan jos toiseen….

Keskiviikon kuu kulkee vielä Oinaan tulisissa energioissa. Laskeva puolikuu voi tuoda pientä kriisinpoikasta ja jostakin on nyt hyvä päästää irti. Lempeydellä mieluummin, mutta se voi olla aika äkkinäistäkin. Mutta kuitenkin jotain niin tarpeellista. Jos elämä on balanssissa niin tästä on vain hyvä jatkaa kohti laskevan kuun loppuaikaa. Onnittella itseäsi että vihdoinkin asiat on kohdillaan juuri nyt tässä hetkessä. Olla kiitollinen kaikesta mitä on.

Keskiviikko iltana onkin hyvä kuunnella mitä keho sinulle kertoo. Kuu siirtyy Härän maaelementtiin ja seuraavat päivät monet nauttivat näistä kesäisistä päivistä. Sataa tai paistaa. Muista suojata kuitenkin kurkunalue ja niskat hyvin, ettei kesäflunssa iske sinuun seuraavien päivien aikana. Venus Ravussa ja Kuu Härässä kyllä osaa nauttia ja olla. Koti ja hyvä ruoka. Läheisyys ja luovat energiat. Tässä voi kyllä on myös shoppailun riskikin aika suuri. Ettei vaan tulisi hutiostoksia tehtyä?!

Perjantaina tosiaan aurinko siirtyy Leijonan tulielementtiin ja se tuo meille lisää energiaa. Luonto on kukkeimmillaan tämän jakson aikana. Miten sinä voisit hyödyntää tämän innostuvan luovuuden energian yhdessä Merkuriuksen kanssa ja Venuksen rakastaessa Ravun vesielementissä. Pikku flirttiä ei kannata unohtaa, vaikka nyt voisi olla monilla tilaa suurelle rakkaudelle. Olemme niin sydämenasioiden äärellä! Aurinko Leijonasta tulee sitten perjantaille tuttuun tapaan oma postauksensa.

Lauantai ja sunnuntai menee sitten Kuun kulkiessa Kaksosissa. Pulinapäivät ovat jälleen täällä. Ihan hengästyttää! Sosiaaliset kuviot vain vahvistuvat. Kuka pysyy enää paikoillaan kun energiat alkavat olla aika korkealla?! Juhlia, yhdessä oloa. Hauskoja keskusteluja. Kesän tunnelmaa! Tullaan ja mennään ja tuuletellaan vielä hetki mielensopukoita. Mistä sinä haluat juuri nyt innostua? Kivoja pelejä, aivonystyröiden teroittamista. Hyvä kirja tai opintojen miettiminen. Pikku reissut sinne tänne. Siitä voisi tämä viikonloppu olla tehty!

Ihanaa viikkoa sinulle!

YouTubessa Kuujuttuja ja astrologiaa myös viikon energioista vähän lisää höpinää. Käyhän kuuntelemassa https://youtu.be/7Iwzwvnpn90

error: Content is protected !!