fbpx
KUUKALENTERI VKO 38
19.-25.9.22

On kituviikko. Mikään ei kasva, eikä oikein etene. Joten tällä viikolla on parasta tehdä niitä asioita jotka ovat rästissä. Varsinkin kun Merkurius perääntyessään perjantaina palaa omaan hallitsemaansa Neitsyen maamerkkiin. On aika tutkailla menneitä, kiinnittää huomio yksityiskohtiin ja oivaltaa jotakin suurta. Tai ainakin tosiaan tehdä niitä juttuja jotka ovat vähän jääneet niin kuin odottamaan parempaan päivää.
 
Kotona on niin kiva touhuta nämä Rapupäivät ja siksi kituviikko osuu mitä parhaimmin kodin siivoukseen ja pyykin pesuun, mutta myös oman itsensä tutkailuun. Kuka minä olen. Mihin ja miten sinä haluat omat juuresi asettaa? Tämä aika on hyvin väsyttävääkin ja siksi levolle on todella tärkeää antaa riittävästi aikaa ja tilaa. Antaa itselle lupa myöskin vain olla. Tehdä kaikkea kivaa mistä sinä voit saada uudenlaista virtaa ja jaksamista. On se sitten ihmisten tapaaminen, uuden oppiminen, leipominen, ulkoilu tai vain hiljentyminen kuuntelemaan miten sinä oikeasti voit. Mitä sisimmästäsi nousee.
 
Koska sinä olet viimeksi sanonut itsellesi tai toiselle että rakastat häntä? Tai antanut kehuja ja ennen kaikkea osannut ottaa niitä vastaan?? Alitajunnasta nousevat asiat ovat hyvin vahvoina ja kehollisetkin tuntemukset, koska kuu on Ravussa kotonaan. Huomaatko sinä että jokin närästää? Hiertää ihan vatsassa, sydänalassa? Vai mielessäsi jokin asia junnaa ja vaivaa? Muista että olemme laskevan kuun ajassa ja on hyvä juuri nyt miettiä niitä asioita mitä tämän kierron aikana olet itsellesi luvannut, antanut anteeksi ja luottanut. Miten saavuttaa se rauha ja sopusointu itsesi kanssa.
 
Tällä viikolla on syyspäiväntasaus perjantaina kun Aurinko siirtyy Vaa’an ilmaelementtiin muistuttamaan meille uuden vuodenajan alkamisesta. On sadonkorjuunaika, myös itsesi kanssa. Tästä oma postaus perjantaina viikonlopulle. Pikku vinkkinä kannattaa myös katsella pimeän aikaan tuolloin taivaalle! Reposia voi olla nähtävissä!! Huomenna Kuu siirtyy Leijonaan ja siitä oma kuupostauksensa. Uusikuu nousee sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, joten ensi viikolla sitten aloitamme isosti. Joten tee sinäkin nyt oma osuutesi tilan tekemisen suhteen. Niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Mihin sinä olet valmis sitoutumaan tämän kuunkierron jälkeen?
Ihanaa uutta viikkoa sinulle!
YouTube kanavaltani Kuujuttuja ja astrologiaa voit tuttuun tapaan käydä jälleen kuuntelemassa koko viikon tunnelmista tästä linkistä https://youtu.be/IDw1PZJuD-4
error: Content is protected !!