fbpx

KUUKALENTERI VKO 39

Mitä sulle nousi eilisen Uudenkuun energioissa? Mitä sinä lupasit itsellesi?

Tähän viikkoon lähdimme uusien aloitusten energioissa. Kuu Vaa’assa jatkaa kulkuaan vielä tänään ja haluaa sinun löytävän yhteyden itseesi. Miten olla sinut myös itsesi kanssa. Haastaen kuuntelemaan sisintäsi. Mennä virran mukana, tietoisena kaikesta. Kehossa kuu Vaa’assa herkistää alaselän alueen ja munuaiset. Moni teistä varmasti huomasi miten herkästi keho reagoi turvotuksina. Muista siis juoda paljon raikasta vettä, jotta kehosi voisi puhdistua.

Miten tärkeää on monille on nyt antaa tilaa kaikelle luovalle tekemiselle. Nähdä kauneus ympärilläsi. Laittaa kotia, kenties haluat tehdä muutoksen itsessäsi. Myös ulkoisesti. Miten sinä voisit freesata kotia tai vaatekaappiasi. Kenties haluat uuden lookin hiuksiisi!?

Kuu siirtyy keskiviikkona Skorpionin vesielementtiin. Vesipäivinä muista kastella kukkaset. Nyt moni sukeltaa tunteissaan syvälle. Jotakin haluaa nousta pintaan. Mitä sinulle pulpahtaa esiin? Ehkäpä sittenkin on aika miettiä mikä oikeasti on tärkeää ja tarpeellista. Nähdä elämän syvyys ja samalla kaikki sen värit. Niin herkästi tässä ajassa näkee asiat vain mustavalkoisena ja moni asia ärsyttää ja tulee sanottua liiankin kärkkäästi. Mutta toisaalta aurinko Vaa’assa haluaa sinun löytävän sen tasapainon tälläkin saralla. Mikä se on sinulle, joka vaatii tasapainon löytämistä?

Merkurius kuitenkin perääntyy vielä ja alkaa viikonloppuna hidastaa, pysähtyen ennen kuin lähtee täyteen vauhtiinsa ensi maanantaina. Tämä energia selkeästi tuntuu vahvana monenlaisina sattumuksina. Liian tiukat aikataulut on hyvä nyt jättää väliin ja olla muutenkin tarkkana. Kenties yllättäen jokin asia tai tavara pompsahtaa eteesi!

Varsinkin torstaina on hyvä olla tietoinen omista toimista. Niin herkästi voi pinna palaa ja tulla sanottua asioita mitä ei oikeasti tarkoita. Muista hengitellä ja hidastaa kun vauhti alkaa mennä liian kovaksi. Edelleen tuo Aurinko Vaa’assa haluaa jotakin sinun oivaltavan jollakin elämän alueellasi. Mikä on se joka sinua triggeröi? Miten sinä voisit toimia toisin? Niin syvällisten keskusteluiden äärellä olemme. Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!