fbpx

KUUKALENTERI VKO 46

14.-20.11.22

Tähän viikkoon lähdetään kuun kulkiessa vielä omassa Ravun merkissä. Miten merkityksellisten asioiden äärellä monet ovat olleet. Löysitkö sinä yhteyttä muihin? Osasitko nauttia hetkistä murehtimatta? Osuiko jokin asia hyvin syvälle sisimpääsi? Saitko nukuttua hyvin, vai heräsitkö aamuisin tokkuraisena? Mitä sinä oivalsit viikonloppuna?

Tänään voi olla monilla päikkäreiden paikka. Laskeva kuu haluaa että kevennät ja kääriydyt sen shaalin ympärille jos yhtään sille tuntuu. Kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin tuomaan sydämenasioiden äärelle, mutta myös iloa ja rakkautta. Miten sinä voisit ilostuttaa itseäsi ja muita? Riisuvan kaunis hymy kenties jollekin tuntemattomalle voi olla isossa merkityksessä sille toiselle. Miten sinä voisit löytää rohkeutta olla ja näkyä? Nyt jos koskaan voit helposti löytää niitä oikeita sanoja, jotka nousevat sinun sydämestäsi. Myös itsellesi. Uskallatko sinä antaa tilaa mahdollisuuksille?

Niiden rajojen löytäminen tekemiselle ja tekemättä jättämiselle on isossa murroksessa. Mihin elämän osa-alueeseen se sinun kohdallasi osuu? Mitä asioita sinulle nostetaan juuri nyt? Mihin sinun halutaan luottavan. Sillä luottamus tuo elämään kepeyttä. Luottamus kasvattaa luovuutta. Luottamus luo uskoa itseen ja elämään. Elämän tapahtumiin. Elämä kantaa, sillä rakkaus palaa aina. Sillä se on sinussa. Välillä todella mutkaistakin tietä kulkien, mutta lopulta.

Keskiviikon laskeva puolikuu haluaakin sinun katsovan kaikkea sitä mistä olet kiitollinen. Venus siirtyy Jousimiehen tulielementtiin avaamaan sydäntäsi vielä isommin. Tuomaan sosiaalisuutta ja seikkailumieltä. Mikä sinua voisi inspiroida?

Jos sinua kiinnostaa koko viikon energiat, niin käy kuuntelemassa YouTube, Kuujuttuja ja astrologiaa kanavaltani se tästä linkistä: https://youtu.be/5j9EVC6ovhQ

Seuraava kuupostaus sitten torstaina. Aivan ihanaa viikkoa sinulle!

error: Content is protected !!