fbpx
KUUKALENTERI VKO 47
 
Tähän laskevan kuun viikkoon lähdemme Kuu Ravun herkkässä vesimerkissä. Kodin merkitys vain kasvaa ja moni laittaakin kotia kuntoon. Pikkusen sitä ja tätä, jotta alkaisi tuntua kodikkaammalle näinä pimeinä päivinä. Kynttilätkin tuovat niin paljon lämpöä ja hyvää mieltä. Villasukat jalkaan ja shaaliin kietoutuminen on niin houkutteleva ajatus. Ihana ruoka tuoksuu uunissa. Vai kutkutteleeko jauhopeukaloa? Vielä voisi nousta taikina aika hyvin.
 
Nyt on aika hiljentää tahtia. Rauhoittua. Monet ovat hyvin nostalgisiakin,miettien menneitä. Miten sitä joulua vietettiin. Mitä tehdä tänä vuonna. Monenlaiset muistot voivat nousta pintaan. Nyt on myös tärkeää nukkua kunnon unet. Muuten voi keho reagoida hyvinkin vahvasti.
 
Tunteet ovat myös herkillä ja heitellä laidasta laitaan. Alitajunnasta nousta mitä ihmeellisimpiä asioita ja ajatuksia. Näitä on hyvä tutkailla. Toisen sanat voivat satuttaa myös normaalia herkemmin. Näistäkin on hyvä puhua, eikä piiloutua kuoreen. Murheita on hyvä käydä vaikka veden äärellä purkamassa. Pikkasen voi sillä hiertää ja sisimmän haavat avautua. Laita siis rakkauden balsamia haavoillesi. Nyt haetaan itseluottamusta ja intuitiosi äänen kuulemista. Miten sinä sen voisit parhaiten erottaa? Vatsakin voi herkistellä tämän alkuviikon, ihan närästää. Samoin voi keuhkoissa tuntua jos olet kylmää saanut.
 
Aurinko siirtyi tänään aamuyöstä Jousimiehen tulimerkkiin. Tuomaan meille optimismia, mutta myös hiukan levotonta energiaa. Toivoa nähdä asioita isommasta vinkkelistä. Avautumaan uusille urille. Kevennä hiukan. Saatat myös huomata miten suustasi voi päästä pikku sammakoita. Mikä on siis sinun totuutesi?
Joskus se optimismi voi käydä omaan nilkkaan. Saatat löytää itsesi laukkaamassa ties missä ja aina vähän myöhässä. Kun kuvittelit ehtiväsi loistavasti, Luonto ja harrastukset sekä matkustaminen ja uuden oppiminen voivat nyt poltella myös. Ota sinäkin parhaat päältä tästä ajasta! Paljon Onnea kaikille Jousimiehille!
 
Kukat tykkäävät näin vesipäivinä myös kastelusta, joten muista kastella. Keskiviikkona sitten seuraava postaus. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!
error: Content is protected !!