fbpx

KUUPOSTIA  KE- PE 24.-26.11.21

Nukuithan hyvät unet, muuten voi olla aika ankea aamu tänään. Tekisikö mieli vetää peittoa vain korville? Touhuttavaa kuitenkin olisi. Vai mitä?

Tänään Kuu siirtyy Leijonan tulimerkkiin ja sen tuomasta energiasta on hyvä ottaa kiinni jos puhti on kateissa. Olisiko nyt seuraavien päivien aikana hyvä hiukan pitää myös itsestäsi huolta? Leikkaa kynnet, sheivata karvat. Miten olisi hiusten leikkuu tai ihon kuorinta? Kehoa elvyttävä hierontakin voisi olla niin paikallaan. Laittaa itsesi nätiksi.

Välillä tekee niin hyvää vähän keventää sitä askelta. Hymyillä ja laittaa jotain värikästä päälle. Antaa hiusten olla vapaana hulmuten tuulessa. Löytää niitä ilon pisaroita ja hymyä elämään. Olemme sydämen asioiden äärellä. Kenties sinulla nouseekin jokin asia mieleen joka tarvitsee nyt hiukan hellää asennetta. Läpi hengittelyä. Antaa anteeksi. Rakastaa. Rohkeasti olla. Arvostaa omia juttujasi. Olisko aika katsoa jokin nauruleffa?! Nauraa oikein sydämen pohjasta? Olla onnellinen!

Kuu Leijonassa tuntuu herkästi kun olemme sydämen asioiden äärellä, niin rinnassa, mutta myös yläselässä. Lapojen väli voi mennä ihan lukkoon. Taukojumppa on siis enemmän kuin paikallaan näinä päivinä! Vai meneekö sun ”jumpat” shoppaillessa vallattomalla mielellä?! Monilla voi olla kukkaron nyörit hiukan löysällä.

Tulienergia myös voi nostattaa itsesi puolustuskannalle. Ja tarvitaankin kiukun noustessa hiukan diplomatiaa. Ärinä voi olla sillä sen mukaista. Ja draamaattisuus nostaa päätään. Ehkäpä kuitenkin tässäkin voi olla hyvä sitten silitellä myötäkarvaan ja antaa sydämenasioiden asettua omille uomilleen. Merkuriuskin siirtyy keskiviikkona Jousimiehen energioihin niin ajautukset ja keskustelut voivat laukata omissa sfääreissään. Leppoisasti siis kohti viikonloppua!

Seuraava postaus lauantana. Rakkautta päiviisi!

 

error: Content is protected !!