fbpx

KUUPOSTIA  LA-SU 27.28.11.21

Kuu on siirtynyt yön tunteina Neitsyen maamerkkiin. Miten loistava päivä opiskella ja oppia uutta! Tänään tosiaan on meillä Tiinan kanssa maaginen koulutuspäivä! Tätä kirjoittaessa olen niin täpinöissäni kun saan tehdä tätä ihan livenä! Ja nauttia Tiinan osuudesta täysin siemauksin. Huippua! Seuraava sitten näillä näkymin helmikuussa.

Kuu Neitsyessä laittaa taas asioita järjestykseen. Tiedonjano voi olla todella suurta ja asioiden pohtiminen niin tärkeää monelta kantilta. Oma terveys ja hyvinvointi on myös monien mielessä. Mitä voisin tehdä toisin, jotta itselläni olisi parempi olla. Ja samalla myös ne ympärilläkin olevat ihmiset siitä hyötyvät kun et stressaa niin kauheasti kaikesta. Yksityiskohdat ja käytännön asiat nousevat niin vahvasti tässä ajassa. Nyt on hyvä tehdä suunnitelmia ja sitä taustatyötä.

Laskeva puolikuu voi herkästi nostattaa myös pieniä kriisinpoikasia. Vinkkailee siitä, mihin vielä pitää kiinnittää huomiota. Kyyneleet ja se yllättäväkin tunne yhtäkkiä voi tuntua todella pahallekin. On aika tehdä inventaariota elämässä. Sunnuntaina muistaa levätä riittävästi. Mistä sinä voisit olla ylpeä itsessäsi? Mistä sinä voisit taputtaa itseäsi hartialle ja sanoa jotain kannustavaa? Tämä on hyvää aikaa keskuteluille ja oivalluksille. Miten tästä eteenpäin? Mikä on sinun intohimosi? Mitkä ovat ne askeleet jotka olet ottanut kohti sitä mitä todella haluat elämääsi? Huomaatko miten asiat saavatkin jonkin järjellisemmän merkityksen kun pieniä palasia alkaa loksahdella paikoilleen. Niin tätä se tarkoitti?

Muista levätä riittästi. Laskeva kuu ja pimennysten väli on useimmiten hyvin väsyttävää aikaa. Ja jos et sinä nyt suo itsellesi, niin nousevan kuun aika voi olla aika takkuista. Oravanpyörä on silloin valmis. Joten anna itsellesi lupa myös olla. Nauttia. Kuu Neitsyessä herkistää suolistoa ja hermotusta. Ja niin.. hermoja. Yritä olla vaatimatta itseltäsi ja sitä kautta myös muilta liikoja. Kiirettä voi sillä pidellä.. Joten haluan toivottaa sinulle oikein leppoisaa viikonloppua!

error: Content is protected !!