fbpx

KUUPOSTIA

KE-PE 8.-10.6.22

Illasta kuu siirtyy Vaa’an ilmamerkkiin, mutta sitä ennen on vielä hyvä ottaa kaikki hyöty siitä mitä Kuu Neitsyessä voi tarjota. Järjestää ja suunnitella. Miettiä aikatauluja. Olla tarkkana tai oikeastaan mieli on selkeänä asioiden hoitamiselle. Unohtaa kaiken stressaamisen ja nipotuksen ja vain toimia. Olla hyödyksi niin itselle kuin muille.

Uskoa ja luottaa, että asiat järjestyy kun sen aika on. Luottaa itseesi. Miten siis saada mieli ja sisäinen äänesi tekemään yhteistyötä? Kiirettäkin on monilla ollut. Kaikkea kun ei voi, eikä tarvitse tehdä yhdellä kertaa. Joten miten saada asiat jälleen järjestykseen?

Tänä iltana on hyvä rauhoittua ja antaa riittävästi aikaa levolle, jos yhtään siltä tuntuu. Kuun siirtyessä Vaakaan se tuo ilmavan tuulahduksen kepeyttä ja rakkautta. Hyvää fiilistä. Torstai voi olla hiukan tasapainon hakemista, mutta sitten jo perjantaille on kyllä kivan sosiaalista energiaa ilmassa. Syvällisiäkin asioita jotkut pohtivat, mutta on todella tärkeää antaa elämälle tilaisuus soljua omaan tahtiin ja vain nauttia elämästä juuri nyt tässä hetkessä! Kehossa alaselkä herkästi vihottelee. Halaus päiviisi!

error: Content is protected !!