fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

Kuu Skorpionissa

LA-SU 11.-12.6.22

Kuu siirtyi myöhään eilen illasta Skorpionin vesimerkkiin. Herkimmät jo tämän huomasivatkin ja monille eilinen ilta oli rauhoittumisen aikaa. Kuu Skorpionissa vie syvimpien asioiden äärelle. Ihan kaikesta ei tykkää edes puhua, mutta sinne monen ajatukset menevät. Pohditaan ja mietitään ratkaisuja.

Täysikuu tekee tuloaan ja tunteet myös sen myötä voimistuvat. Joillakin hauskanpitoon, toisilla alkaa kiukku purkaantua. Ihan ei kannata sitten lähteä tukkanuottasille. Lopputulema ei välttämättä ole kovin hyvä. Haavat vuotavat nyt todella herkästi ja alkoholi kosahtaa päähän. Unetkin alkavat monilla olla hukassa. No siinäpä sitä viikonlopulle taas kaikenlaista.

Kuu Skorpionissa kun on vesimerkki, niin tietysti meillä on myös kukkien kastelupäivät. Hiukset kannattaa jättää nyt rauhaan. Vedenäärellä monen sielu nyt lepää. Ehkäpä kuitenkin jokin uusi juttu alkaa sinuakin innostamaan. Samoin voit huomata miten jokin kadonnut tavara vain tupsahtaa nenän eteen.

Nyt ei ole paras aika märehtiä, mutta miettiä sitä mikä on sinulle tärkeää. Tarkkanäköisyys on monilla terävimmillään. Ymmärretään asioiden merkitys. Hiukan levotontakin energiaa tähän tarjoillaan. Mietitään miten voisi saavuttaa rauhaa ja rakkautta. Innostua jostakin isosti. Tuntea vapautta. Hyvin intensiivistä ja intohimoistakin energiaa on ilmassa. Vai tuntuuko sille, että olisi kiva katsoa jokin kutkuttava leffa tai lukea jännäriä? Vai kenties löydätkö itsesi tutkailemasta astrologian saloja? Olisiko aika luopua kaikesta turhasta? Mitä sinun viikonloppuun kuuluu? Laitahan kommenttia.

Oikein mukavaa viikonloppua! Täydenkuun postaus jo maanantaina ja kuukalenteri sitten tiistaina ensi viikolla.

error: Content is protected !!