fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

17.-19.6.22

Viime yönä kuu siirtyi Vesimiehen ilmaelementtiin. Eilen illasta moni tunsi miten uni vihdoin viimeistään maittoi ja saatoitkin herätä tähän aamuun suhteellisen pirteänä. Hiukan kepeämpää fiilistä on siis tarjolla!

Viikonloppua hiukan häsää kyllä Merkuriuksen varjoalueen päättyminen. Joten jos olet huomannut tällä viikolla outouksia sähköposteissa, puheluissa ja viesteissä tai tuntunut ettei puhumasi mene oikein perille tulostinten ja ohjemien takutessa, niin tässäpä sinulle siihen selitystä. Huomenna lauantaina on viimeiset hetket ja sunnuntaille voi jo huokasta vihdoin sen ohi menneen. Pikku hiljaa jo uskaltaa katsella pidemmälle elämässä. Joten olehan tarkkana myös liikenteessä ja huumoria matkaan!

Kuu Vesimiehessä innostaa monia hassuttelemaan tänä viikonloppuna. tekemään jotakin kivaa uudella tavalla. Ja silloin ei kommelluksilta monikaan voi välttyä. Iloista seuraa ja mukavaa puuhaa tai harrastuksia on tänä viikonloppuna tiedossa monilla. Suunnitelmiinkin voi tulla ties millaisia muutoksia, mutta toisaalta ne ei taida haitata. Hiukan levotonta fiilistä voi siis olla myös ilmassa.

Laskevan kuun energioissa myös nostellaan pintaan asioita. Miten osaisit kertoa omista tunteista, miten kuunnella oman kehon viestejä. Mitä kaikkea voitkaan oivaltaa tässä hetkessä ja sen myötä vapauttaa itsesi turhasta. Vaikka monille tämä tuokin paljon mietittävää. Mutta myös niitä ratkaisuja, jotka voivat olla hyvinkin yllättäviä!

Yritä myös lauantaina malttaa mennä ajoissa nukkumaan jos keho sitä vaatii. Sunnuntaihin sitten herätäänkin Kalojen vesimerkissä ja se tuo monille huikeat unimaailmat jälleen työstettäväksi. Ihan voi naurattaa miten lennokkaita unia sitä voikaan olla. Mutta myös nostetaan asioita joihin on hyvä kiinnittää huomiota. Herkkyys ja rakkaus on isossa merkityksessä. Unelmat ja mennyt elämä. Lähde vaikka veden äärelle lenkille, se rauhoittaa ja tuo hyvää fiilistä. Lepää, ota aikaa itsellesi. Unelmoi isosti. Hidastaen sunnuntain energioihin. Vastauksia annetaan kunhan vain kuuntelet.

Kehossa Kuu Vesimiespäivät tuntuvat pohkeissa ja nilkoissa, Kalapäivät sitten melkeinpä koko kehossa siellä täällä krempaten. Jalkapohjat voi tuntua myös tosi hellille Niin tekisi hyvää avaava hieronta, vyöhyketerapia tai muu jalkojen hoito tänä viikonloppuna!

Rakkautta ja hyvää fiilistä sinulle viikonloppuun ja muista kastella taas vesipäivinä kukkaset!

error: Content is protected !!