fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

19.-21.4.24

Kuu Neitsyestä Vaakaan

Kasvavan kuun energioissa mennään tähän viikonloppuun kuun kulkiessa Neitsyen maamerkissä. Niin paljon on nyt energiaa pinnassa ja monia alkaa stressata sen myötä vähän kaikki. Miten sinä voisit saada tämän aika järjestelmällisyyttä ja selkeyttäkin tuovan energian hyödylliseen käyttöön?

Liiallinen suorittaminen voi kyllä tuntua ihan vatsassa asti ja on hyvä muistaa, että Merkurius perääntyy… se voi olla ne väärinkäsitykset jotka nousevat raapaisten johonkin kohtaan sinua ja alat vaatia itseltäsi ja samalla muilta ihan liikoja. Joten miten olisi ihana fiilistely viikonloppu?

Aurinkokin siirtyy perjantaina klo 17 Härän maamerkkiin hidastamaan ja nauttimaan, mutta myös harkiten tekemään asioita. Miten tärkeää on antaa tilaa pysähtymiselle ja vain nähdä kaikki se hyvä mitä ympärilläsi on.

On hyvä muistaa myös, että Jupiter ja Uranus alkavat olla aivan liki toisiaan. Tämä 14 vuoden sykli on täyttymässä. Oletko sinä huomannut miten asioita on vain alkanut tapahtua? Hiukan levoton fiilis nostatellut päätään että jotakin on nyt tehtävä!

Samalla nousee myös se rakkaus nähdä asioita hiukan herkemmällä tavalla, jotta voisit nähdä miten vahva sinä olet ja mistä kaikesta olet selvinnyt. Löydä takaisin voimavarojesi äärelle!

Nyt on mitä parhaita aikaa kylvää maanpäällisiä kasveja sisälle, käydä kampaajalla freesaamassa hiuksia sekä tehdä hyviä tekoja oman hyvinvoinnin edistämiseksi.

Sunnuntaina kuu siirtyy Vaa’an harmoniaa rakastaviin energioihin. Anna aikaasi läheisillesi, keskusteluille, hyvän fiiliksen energioille. Tee kaikkea sellaista mistä nautit, anna sydämesi pakahtua kaikesta siitä mitä ympärilläsi on. Jokaisessa päivässä on jotakin hyvää!

Kehossa herkistyy alaselkä ja on tärkeää juoda riittävästi. Pieniä rakkauden tekoja!

Ihanaa viikonloppua!

error: Content is protected !!