fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

5. – 7.5.23

Jos eilen jäi hetken hiljentyminen kuunpimennyksen energioihin väliin, niin hyvin vielä ehdit ennen puolta ysiä illalla! Monille tämä aika nostattaa hyvin vahvoja tunteita ja karmallisiakin asioita pintaan. Siksi on hyvä antaa itselle aikaa työstää asioita. Olla armollinen. Tuntea tunteet sellaisina kuin ne on. Rakkaus ja kiitollisuus. Mikä on lopulta tärkeää!

Kuu Skorpionissa nostaa myös intohimon aaltoja, mutta myös halua olla yksin omine ajatuksineen ja tunteineen. Toisilla taas kuohahtaa hyvinkin herkästi ja on hyvä muistaa näin Merkuriuksen perääntymisen aikana että väärinkäsityksiä voi tulla niin herkästi.

Vesipäivät on lauantai-iltaan asti, joten muista myös kastella kaikki kukkasesi ja pyykätä pyykit! Kehossa herkistäen naistenvaivoille ja muutenkin herkästi voit kylmettää itsesi. Joten katso missä istut!

Laskevan kuun aika kun alkaa kuun täyttymisen jälkeen, on jälleen hidastamisen ja hoivaamisen aika. Kuoria ihoa ja poistattaa ihokarvoja. Käydä ihanan rentouttavissa ja avaavissa hoidoissa. Ulkoilla kaikessa rauhassa nauttien. Kuun siirtyessä Jousimieheen on lantio ja reidet jo niin herkillä ja varmasti monet tuntevat miten kipu ja kolotus tuntuu jos ei ole pitänyt riittävästi itsestä huolta.

Monille tämä aika on yllättävää ja levotontakin energioiltaan. Miten sinä voisit uskoa ja luottaa? Joskus täytyy elää hetkessä. Toisessa pysähtyä kuuntelemaan linnun laulua. Kolmannessa itkeä niin ilon kuin surun kyyneleitä. Mitä sinä toivot elämältäsi? Kuuntele sitä sisimmän ääntäsi, enkä tarkoita tässä sitä pelkoa joka koputtelee. Kysy myös keholtasi mitä sille kuuluu. Keho on viisas. Se kertoo paljon. Voisiko se olla sinun järjen ääni? Kuitenkin on aika paljon myös toiveita ja vaaleanpunaisia hattaroita ilmassa ja suuntia näytetään. Hengitä ja rakasta. Isosti. Tää on sun elämä!

Mukavaa viikonloppua!

error: Content is protected !!