fbpx

LOPPUVIIKON KUUPOSTIA

TO-SU 4.- 7.8.22

Torstai voi tuntua monista aika väsyttävältä. Miten mukava olisikaan vaan laittaa peittokorville. Miten sinä sait silmäsi auki tänään?

Iltapäivästä kuu siirtyy Skorpionin intensiiviseen energiaan. Tiputtaa syvälle miettimään kaikenlaista. Väsyneenä voi sitten puheetkin olla aika syvältä toisilla. Sanotaan aika terävästi. Kuu Skorpionissa herkästi voi haastaa varsinkin nyt kun Merkurius kulkee Neitsyessä. Hidastelulle ei oikein ole nyt tilaa ja samalla Mars jarruttelee Härässä. Soppa voi olla monillakin valmis.

Tämä on hyvää jatkumoa Uudenkuun pohdinnoille. Tutkitaan asioita perin pohjin, mikä onnistuu ja mikä ei. Oman elämän mysteerit, ne valot ja varjot nousevat pintaan. Edelleen ne asiat voi pohdituttaa mikä on oikeasti tärkeää. Elämä on polku jota kuljemme. Välillä mutkitellen ja hidastaen, välillä se menee vauhdilla suoraan eteenpäin niin että tukka hulmuaa. Muutos on kuitenkin se mitä aina tapahtuu oman kehityksen mukaan. Miten siis luovuttaa kaikesta pakottamisesta, kun voit hyvin antaa asioille myös tilaa tapahtua. Askel kerrallaan ottaen niitä askelia.

Kuu Skorpionissa herkistää kehossa alavatsan aluetta ja naisten vaivat. Miten tärkeää on kuunnella omaa kehoa ja sen tuomia merkkejä. Tunnelukotkin aktivoituvat ja kenties kysyy mitä sinä häpeät? Mistä kannat syyllisyyttä?

Varsinkin perjantaina voi kasvava puolikuu kysellä monenlaisia kysymyksiä sinulta. Mikä ei nyt oikein ole kohdillaan? Miten löytää yhteys kaikkeen olennaiseen? Muista myös, että ärsyyntymiskynnys voi olla aika herkillä joilla kuilla. Olisiko oman ajan ottaminen juuri nyt tarpeen, vai miten sinä voisit purkaa turhautumisen ja kiukun energiaa? Missä se sinussa tuntuu?

Lauantaina sitten vielä Kuun hilppeet Skorpionissa voi jo alkaa väsyttämään ennen kuin tuulahdus Jousimiehen tulienergiaa valtaa loppupäiväksi tuomaan sittenkin sitä uskoa ja luottamusta. Kyllä tämä tästä! Voihan se hyvinkin olla, että intohimon energiat valtaavat sinut ja löydätkin itsesi flirttailemasta viikonloppuna uusille tuttavuuksille! Kuu Jousimiehessä tuo vähän vapaampaa energiaa ja helposti lähdetään reissuun iloisin mielin. Sunnuntai voikin olla aika seikkailullinen päivä. Ihan konkreettisesti tai sitten teet mielenmatkaa jonnekin ihanaan paikkaan. Luovuuden energiatkin ovat vahvoina. Kenties sinusta alkaa pulputa juuri sitä mitä kuuluukin, jotta sinä voisit olla sinä!

Kuu Jousimiehessä herkistää sitten ne reidet ja lantion. Liiallinen innostuminen voi sitten kostautua. Tunteet vahvistuvat tulienergian ja kasvavan kuun myötä, joten avaudu mahdollisuuksille. Maanantaina on Leijonaporttipäiväkin!

Mukavaa loppuviikkoa!

error: Content is protected !!