fbpx
KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE
3.-5.9.21
 
Onko sinusta tuntunut, että viikonloppu on enemmän kuin tervetullut? Miten ihanaa olla kotona kääriytyen shaaliin. Kynttilät tuomassa tunnelmaa. Mutta myös väsymystä. Jos ei ole saanut hyvin nukuttua niin hyvinkin voi tänään olla aika nuutunut päivä.
 
Monilla on ollut itsensä sisimpään katsomisen aikaa. Miettien menneitä, ehkä perhejututkin ovat mielessä pyörineet. Viikonlopulle onkin hyvä hiljentää tahtia tai ainakin hidastaa. Toki Kuun siirtyessä alkuillasta Leijonan tulimerkkiin se ei ihan kaikilta onnistu. Se voi saada menojalan vipatattamaan tai ainakin tuomaan nostetta mielialaan! Onkin aika nauttia. Sydämenasioiden äärellä olla. Rohkaistua ja rakastaa.
 
Monien mieleen on yhteiset tapahtumat tai tapaamiset. Rakkaat ihmiset ja ystävät. Pientä silmäniskua unohtamatta. On aika hiukan keventää ja tarttua mahdollisuuksiin. Tai sitten vain tekee mieli pukea jotain värikästä päälle vai huulesiko punaat kauniisti? Entäs ne hiukset?! Ne saa hulmuta juuri niin vapaana kuin haluavat.
 
Kun olemme sydämenasioiden äärellä, niin miten sinä haluat sen viettää? Mikä sinun sydämesi saa laulamaan? Se on todella tärkeää tehdä juuri nyt sitä mitä rakastaa ja näyttää sitä rakkautta. Aina sitä rohkeutta ei ole, mutta sydämestä tuleva energia tuntuu. Anna sen avautua.
 
Kuu Leijonassa herkistää sydämenalueen sekä monilla myös voi lapojen välissä tuntua lihakset kireiltä tai ihan nikamat lukottaa. Hieronta ja hemmottelu onkin mitä ihaninta hiljentymistä itsesi äärelle ja tosiaan rakastaa myös itseäsi antautuen nauttimaan elämästä. Oikein mukavaa viikonloppua!
error: Content is protected !!