fbpx

TÄYDELLINEN KUUNPIMENNYS

TÄYSIKUU HÄRÄSSÄ 16º

8.11.22

Tänään maanantaina 7.11.22 on aika illasta hiljentyä jälleen. On täydenkuun ilta ja hyvin voimallisten pimennysten aikakautta. Tunteet ovat hyvin voimakkaina ja monenlaisia tapahtumia ja asioita jopa yllätyksiä on noussut pintaan eri elämän aluella tarkasteltavaksi.

Tässä ajassa varsinkin nyt tämä koskettaa eniten Härkiä ja niitä joilla on planeettoja tai akselit – kuten nousumerkkisi tässä asteessa. Ota myös suurennuslasin alle se huone, mihin tämä täydenkuu Härkä-Skorpioni akseli hakee sinun kartallasi tasapainoa ja lisäteemaa. Jos et vielä osaa katsoa mihin huoneeseen omalla kartallasi tämä osuu, niin käy katsomassa tekemäni tutorial YouTubesta Kuujuttuja ja astrologiaa. Ohje on tehty Uudellekuulle mutta samalla ohjeella opit myös täydenkuun löytämisen kartaltasi.

Nyt on hyvä peilata hiukan elettyä elämää. Niin tuonne puolen vuoden päähän keväälle millaisia askelia silloin halusitkaan ottaa kuin myös vuoden 2003 syksyn tapahtumiin. Mitä silloin oli sinun elämässäsi menossa?

Tämä täydellinen kuunpimennys ei oikein näy meillä Suomessa, mutta energiat sitäkin enemmän. Kuu sillä nousee vasta meillä taivaalle itse tapahtuman jälkeen tiistaina. Mutta tänään maanantaina kuu voi hyvällä säällä näkyä hyvinkin kirkkaana.

Nyt on todella tärkeää miettiä niitä asioita mitkä sinulle on oikeasti tärkeitä. Asiat jotka ovat jääneet vähän taka-alalle nousevat nyt tutkittavaksi. Se voi liittyä mihin tahansa elämänosa-alueeseesi. Monilla nousee halu muutokselle, tehdä asioita erilailla. Löytää sitä rauhaa ja vapautta toimia. Olla omanlainen. Löytää ne rajat rakkaudella, toiminnalle tasapainoa sekä arvostaa itseä ja muita. Löytää tasapaino omille ajatuksille. Nähdä omat lahjat. Tuoda ne käytäntöön, oman intuitiivisen osaamisen kautta. Millä todella on merkitystä tässä elämässä. Mistä sinä voisit nyt luopua? Puhdistaa pois? Hyväksyä jotta sinä voisit tehdä rauhan itsesi kanssa? Osaatko sinä nauttia elämästä tasapainoisesti? Tunnetko sinä itsesi? Mitä sinä sallit itsellesi?

On aika nähdä asioita uudella tavalla. Uskoa ja luottaa universumiin. Rakastaa rohkeasti. Oletko sinä valmis antamaan anteeksi jollekin? Entä itsellesi? Mutta ennen kaikkea mistä kaikesta sinä olet juuri nyt kiitollinen? Näetkö kaiken sen hyvän mitä ympärilläsi on ja miten sen kaiken voisit valjastaa oman elämäsi voimavaraksi?

On aika hiljentyä, käy kuuntelemassa ensin vaikka tekemäni täydenkuun meditaatio YouTubesta kanavaltani Hypnoterapiaa. Kirjoita kirje. Päästää kaikki se paha ulos sisimmästäsi mikä sinua painaa. Ymmärtää asioita ja antaa myötätuntoa myös itselle ja omille valinnoillesi. Kiitä kaikesta siitä mistä olet kiitollinen juuri nyt ja kun olet valmis, polta kirjeesi. Hengitä syvään ja maadoita itsesi luottamukseen elämää kohtaan. On aika palata takaisin oikealle polulle.

error: Content is protected !!