fbpx

24.11.22 UUSIKUU JOUSIMIEHESSÄ

Tänään torstaina klo 00:57 alkoi kuun uusi sykli Jousimiehen tulielementissä. On uusien aloitusten sekä uskon ja luottamuksen löytämisen aika. Mitä sinä olet oppinut elämästä? Mihin suuntaan sinua on yritetty puskea? Oletko ollut valmis etenemään vai onko sinun täytynyt jotakin käydä läpi. Kenties jotakin sellaista minkä kuvittelit jo käyneesi läpi. Moneenkin kertaan. Miten väsyttävää ja riisuvaa aikaa onkaan ollut.

Uusikuu Jousimiehessä haluaa valaa sinuun uudenlaista energiaa. Nähdä se kaikki kokemasi merkitys ja jatkaa elämää. Ottaa niitä askelia. Antaa mahdollisuuksille tilaa. Keventää. Voisitko sinä antaa vihdoin itsellesi mahdollisuuden hymyillä ja tehdä jotakin rohkeasti?

Monille tämä on isojen oppien aikaa ja vapauden kaipuu ja sen miten voisit toimia toisin on ollut hyvin vahvana. Jos olet ollut sivuraiteilla, niin nyt on aika katsoa uusia uria. Hiukan liiankin optimistisesti saatat asioita katsella, siksi myös intuition ääntä on hyvä kuunnella. Tehdä suunnitelmia ihan konkreettisesti, jotta niistä voi tulla totta.

Alamme tulla jo vuoden loppua kohti. Tämä on toiseksi viimeinen alkava kuun sykli tänä vuonna. Mitä siis on sinulla vielä jäänyt tekemättä? Mitä on jäänyt saavuttamatta? Joko haluat katsoa ensi vuoteen? Mitä sinne haluat viedä mukanasi?

Tässä ajassa keskustelut tuottavat helposti hyviä päätöksiä kunhan muistat kuunnella myös toista. Miten tärkeää onkaan tulla kuulluksi ja nähdyksi. Miten paljon se vaikuttaa siihen miten sinä toimit ja olet. Voisitko sinä avata sydämesi rakkaudelle vielä hitusen apposemmalleen. Unelmointi on sallittua ja sillä on iso vaikutus siihen miten asiat voikaan edetä.

Joten tänä iltana muista hiljentyä kynttilän ääreen. Kirjoita kirje kaikista niistä asioista joita haluat vielä tapahtuvan. Tunne se miten se jo on sinulla. Tunne se suuri kiitollisuus siitä mitä sinulla jo on. Mutta muista, sitä ennen on tehtävä tilaa kaikelle sille mitä toivot elämääsi. Mitä siis vielä tarvitsee muuttua. Miten sinä voisit toimia vielä toisin? Uskalla ja rohkaistu. Sillä sinä voit! Rakkaudesta elämään. Ja kun olet valmis ottamaan itse vastuun siitä että asiat eteen pikku askelin ja olet valmis laita kirje itsellesi talteen, jotta voit palata siihen tulevan kuusyklin aikana vahvistamaan omia intentioitasi. Mille sinä haluat sanoa kyllä?

Katso mihin huoneeseen tämä uusikuu Jousimiehessä 1 astetta 37′ osuu sinun kartallasi. Saat siitä lisäteemaa tälle ajalle. Jos et muista miten se tehdään, niin käy katsomassa YouTube kanavaltani Kuujuttuja ja astrologiaa tähän tehty tutorial. Tässä linkki: https://youtu.be/d2P9L53HVuY

Upeaa Uudenkuun aikaa!

error: Content is protected !!